VACATURE | Technische Onderhoudsmedewerker Vastgoed (32-40 uur)

25-06-2021

Standplaats Zwolle. Als allround vakman pak jij uitdagingen aan en weet jij ook hoe je een kleine verbouwing als het verplaatsen van een aantal wanden het beste kunt aanpakken.

Wie ben jij?

Jij bent voor ons de ideale kandidaat als je je herkent in de volgende eigenschappen: 

- Je hebt een vakopleiding (timmerman/bouwkunde) en/of je hebt veel ervaring opgedaan met allround klussen;

- Een bouwkundige achtergrond is een pré;

- Je hebt aantoonbare technische affiniteit;

- Je bent een echte allrounder;

- Je communiceert duidelijk en je bent zelfstandig sterk;

- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs, bij voorkeur BE;

- Je bent flexibel en servicegericht;

- Je werkt accuraat en georganiseerd.


Wat ga je doen?

‘s Ochtends vertrek je vanuit onze standplaats Zwolle met je eigen werkbus, compleet voorzien van gereedschap, naar je eerste klus. Je hulp is ingeschakeld om de zonwering te monteren bij een vergaderzaal van YourMeeting en je kijkt direct ook even naar die lekkende kraan. Begin van de middag krijg je een telefoontje of je bij College Campus in Meppel kan helpen bij het oplossen van een storing. Als Technische Onderhoudsmedewerker weet je ‘s ochtends nog niet wat je in middag doet. Met jouw werkzaamheden draag je constant bij aan het onderhouden van een veilige omgeving. Onze standplaats is in Zwolle wat betekent dat je bij bedrijfspanden rondom Zwolle aan het werk bent met de meest uiteenlopend reparatie- en herstelwerkzaamheden. Als allround vakman pak jij uitdagingen aan en weet jij ook hoe je een kleine verbouwing als het verplaatsen van een aantal wanden het beste kunt aanpakken.


Waar ga je werken?

Onze activiteiten zijn gericht op projectontwikkeling en de aan- en verkoop van bedrijfspanden. We werken met zeer uiteenlopende zakelijke, particuliere en gemeentelijke partners. Maar onze focus is altijd gelijk: gezamenlijk de wensen van de eindgebruikers vooropstellen. Met verschillende partners trekken we gezamenlijk op in grotere en kleinere projecten, nieuwbouw en bestaand vastgoed. Ook kopen en herontwikkelen we projecten voor revitalisering of renovatie. Onze cultuur beschrijven we zelf als no-nonsense en informeel.


Dienstverband

Het betreft een functie van 32-40 uur met een marktconforme salariëring.


Contact

Ben jij enthousiast geworden en zie je jezelf al bij ons werken? We horen graag waarom jij de beste kandidaat bent voor deze functie en we kijken uit naar je sollicitatie.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg worden gepland. Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Elske van Gurp elske@jansenvastgoed.nl

085-4884450

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.