Over ons

arrow down
Onze activiteiten

Onze activiteiten

Onze activiteiten zijn gericht op projectontwikkeling, de (her-) ontwikkeling, aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfspanden.

Wij beschikken over een breed netwerk en indien nodig trekken we externe expertise aan. Hierdoor kunnen wij ons flexibel opstellen en altijd voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers.


Jansen Vastgoed is een efficiënte no-nonsense organisatie met minimale overheadkosten. Dat betekent voor u als opdrachtgever dat u dus niet met overbodige kosten wordt belast. Wij kunnen u daarom altijd een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden voor de vastgoedprojecten die wij leveren.

Gezamenlijk doel

We werken met zeer uiteenlopende zakelijke, particuliere en gemeentelijke partners. Maar onze focus is altijd gelijk: gezamenlijk de wensen van de eindgebruikers voorop stellen. Wat kunnen we in onderlinge samenwerking doen voor de optimale leefbaarheid en visuele kwaliteit van een locatie? Dat is de eerste vraag. Op die manier kreeg bijvoorbeeld het gebied tussen het Isala ziekenhuis en het MAC3PARK stadion een levendige functie.

Samenwerking

We werken bij voorkeur als betrokken partner in plaats van als leverancier. Zo zitten we wekelijks met de gemeente Zwolle aan tafel over de gebiedsontwikkeling in de wijken. De gemeente heeft hiervoor ook een aparte accountmanager aangesteld.

Met veel investeerders trekken we gezamenlijk op in grotere en kleinere projecten, nieuwbouw en bestaand vastgoed. Ook kopen en herontwikkelen we samen met investeerders projecten voor revitalisering of renovatie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een ruim begrip, wij verstaan eronder dat we bij iedere beslissing die we nemen bij het realiseren of revitaliseren nadenken over hoe we het pand energiezuiniger of zelfs energieneutraal kunnen laten maken. We hebben voor ieder relevant pand een energielabel en waar mogelijk gaan we dit verbeteren, ook leggen we waar mogelijk zonnepanelen op daken. We hebben een pand gerevitaliseerd dat zelfs het label Breeam outstanding heeft meegekregen. Op alle mogelijke manieren willen we ons steentje bijdragen aan het klimaatakkoord van Parijs.

Circulair

Circulair bouwen geven we hoge prioriteit. Daarom werken we ook met Madaster. Met dit materialenpaspoort krijgen bouwmaterialen een identiteit. Als deze materialen na 20 à 30 jaar voor hergebruik in aanmerking komt zijn ze geen anoniem afval, maar beschikbaar als herbruikbare grondstoffen. Jansen Vastgoed heeft als eerste in Nederland twee bedrijfspanden met Madaster ontwikkeld en gebouwd.

Donorpanden

Met het oog op de overheidsafspraken voor 2050 moet onze branche binnen 10 jaar 50 % en het liefst meer circulair bouwen. In dat licht zien we slooppanden als waardevolle donorpanden. We hebben diverse slooppanden met veel herbruikbare materialen in onze portefeuille. Denk bijvoorbeeld aan wanden, vloeren, deuren, delen van installaties of zonnepanelen, die we in een database kunnen documenteren.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid

In ons DNA zit een hechte band met de lokale

gemeenschap. We zijn niet alleen fan en sponsor van

PEC Zwolle, maar we steunen ook partijen met

beperkte financiële middelen in het onderwijs, de

culturele sector, de sport en de zorg. Onder andere:Medewerkers

Gerrit Jansen
Gerrit Jansen
Commercie
Bertus Jansen
Bertus Jansen
Beheer
Gerwout Hovenberg
Gerwout Hovenberg
Commercie
Birgit de Vries
Birgit de Vries
Commercie
Elske van Gurp
Elske van Gurp
Operationeel
Tineke Roberg
Tineke Roberg
Administratie
Toenk Raumann
Toenk Raumann
Administratie
Jolanda Verspey
Jolanda Verspey
Administratie
Irene de Graaf
Irene de Graaf
Marketing & communicatie
Peter de Vries
Peter de Vries
Technische Dienst
Freddy
Freddy
Technische Dienst
Dennis Brink
Dennis Brink
Administratie
Melle van der Wal
Melle van der Wal
Projectontwikkelaar
Bo Ferwerda
Bo Ferwerda
Marketing & Communicatie
Wim Jaap Benus
Wim Jaap Benus
Technische Dienst
Paul Benning
Paul Benning
Technische Dienst
Marinda Lieferink
Marinda Lieferink
Commercie