Dokter Stolteweg 68-74 | NEWTON

8025 AZ Zwolle

Verhuurd Dokter Stolteweg 68-74 | NEWTON

NEWTON is een van de acht gebouwen op het Health Innovation Park. Met enige regelmaat komt er een ruimte beschikbaar in het pand, informeer naar de mogelijkheden.


Het gebouw is vernoemd naar de Isaac Newton. Deze Engelse natuurkundige, wiskundige, astronoom, natuurfilosoof, alchemist, officieel muntmeester en theoloog is geboren in 1643 en geldt als een van de belangrijkste wetenschappers die ooit heeft geleefd.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit acht gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.


Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park. In gebouw CELE is Brasserie Stolte92 gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden.


Locatie

Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels slagbomen. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.


Energielabel

A

Locatie en ligging