Dokter Stolteweg 76-82

8025 AZ Zwolle

Te huur Dokter Stolteweg 76-82 | GALILEI

GALILEI is een van de acht gebouwen op het Health Innovation Park. Met enige regelmaat komt er een ruimte beschikbaar in het pand, bij interesse informeren wij graag over de mogelijkheden.

Het gebouw is vernoemd naar de Italiaanse Galileo Galilei. Deze Italiaanse natuurkundige, astronoom, wiskundige en filosoof geboren in 1564 en werd met name bekend door zijn bijdrage aan de experimentele natuurkunde en sterrenkunde. Zo heeft Galileo Galilei bijvoorbeeld als eerste kraters en bergen op de maan waargenomen.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit acht gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.


Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park. In gebouw CELE is Brasserie Stolte92 gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden.


Het gebouw Galilei is gerenoveerd, bij deze renovatie zijn onder andere nieuwe installaties geïnstalleerd en de buitenzijde volledig geschilderd, waardoor het gebouw beschikt over energielabel A en een frisse uitstraling heeft gekregen!


Energielabel

A


Locatie

Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels slagbomen. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn tegen een kleine vergoeding uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.

Locatie en ligging