Dokter Stolteweg 84-90 | VAN KEMPEN

8025 AZ Zwolle

Te huur Dokter Stolteweg 84-90 | VAN KEMPEN

VAN KEMPEN is een van de acht gebouwen op het Health Innovation Park. Op de 2e verdieping is op dit moment ca. 280 m2 beschikbaar. Het gebouw is vernoemd naar Thomas van Kempen, ook wel bekend als

Thomas a Kempis. Hij is met name bekend geworden door zijn zeer invloed rijke werk ‘De Imitatio Christi uit

1424’ (de navolging van Christus). Dit werk staat bekend als een van de meest vertaalde en meest gedrukte

boeken ter wereld.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit acht gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.


Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park. In gebouw CELE is Brasserie Stolte92 gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden.


Energielabel

A


Oppervlaktes

2e verdieping: ca. 280 m²


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels slagbomen. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.


Opleveringsniveau

  • De ruimte kan naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van medisch gerelateerde activiteiten;
  • Aanvaarding;
  • In overleg, doch direct mogelijk.

Locatie en ligging