Nikolaus Ottostraat 3

8013 NG Zwolle

Te huur Nikolaus Ottostraat 3

Representatieve showroom gesitueerd op bedrijventerrein “Marslanden E” op zichtlocatie aan de interne ringweg, welke voor een directe verbinding zorgdraagt met Zwolle-Zuid het centrum en de rijksweg A28. 

Afbeeldingen

Locatie en ligging


Specificaties

Locatie

In de directe omgeving zijn onder andere de Tuinland, de keukenboulevard, Karwei, Praxis, Mc Donalds, Jysk en diverse autogarages gevestigd. Door deze "publiekstrekkers" is zowel in het weekend alsmede door de week dit een druk bezocht gedeelte van het bedrijventerrein "De Marslanden". In het complex zelf zijn onder andere Vaartland Auto’s, Wurth en autoservice Abbink gehuisvest.


Kadastrale gegevens

Gemeente: Zwolle

Sectie: L

Nummer: 4683


Oppervlakte

ca. 1.050 m2 showroom gelegen op de 1e verdieping

ca. 90 m2 verkeersruimten gelegen op de begane grond en 1e verdieping


Parkeren

Op bijbehorend terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig.


Opleveringsniveau

• entree

De verdieping momenteel te bereiken via de hoofdentree, waar ook de entree van Vaartland auto’s is gesitueerd. Afhankelijk van het gebruik, kan deze ingang na overleg gezamenlijk worden gebruikt, danwel inden gewenst is verhuurder bereid een geheel eigen entree te creëren aan de andere zijde van het object.

De verdieping is ook te bereiken middels een rijbaan, waardoor de ruimte ook is te gebruiken voor showroom ten behoeve van auto’s boten, motorfietsen enz.

• verlichtingsarmaturen;

• tegel vloer;

• hete lucht verwarming.


Bestemming

Bedrijventerrein Marslanden

Naast de reguliere bedrijfsbestemming, heeft de locatie een afwijkende bestemming namelijk: Sporthal, sportschool en gymnastiekzaal is toegestaan (conform bijlage). Voor verkoop aan particulieren is toestemming vereist van de Gemeente Zwolle.


Aanvaarding

Per direct beschikbaar.


Huurprijs

€ 70,- per m² op jaarbasis te vermeerderen met BTW