Popovstraat46

8013RK Zwolle

Te huur Popovstraat 46

Dit bedrijfspand is gesitueerd op een zichtlocatie binnen het bedrijvencomplex "G-Kracht". Het pand is zeer representatief afgebouwd en uitgerust van een duurzame technische installatie voorzien van een warmte terugwin. Er is ca. 100 m² kantoorruimte beschikbaar op de 2e verdieping. Het kantoor wordt opgeleverd met een hoogwaardig opleveringsniveau.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Locatie

Het pand is gelegen binnen het bedrijvencomplex “G-Kracht” aan de toegangsweg van het op het nieuwste gedeelte van de Marslanden, zijnde Marslanden-G. De bereikbaarheid is goed, via de nabij gelegen ringweg kunt u gemakkelijk richting de rijksweg A28, dan wel via de N35 richting Twente.


Kadastrale gegevens

Gemeente : Zwolle

Sectie : M

Nummer : 766 + 787 (ged.)


Oppervlakte

Tweede verdieping : ca. 100 m²


Parkeren

De kantoorruimte is voorzien van 2 eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het pand. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op het mandelig terrein.


Opleveringsniveau

- Centrale entree;

- Systeemwanden bestaande uit glaspanelen;

- Systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;

- Intercom met automatische deuropener;

- Wandafwerking met scanbehang;

- Vloerbedekking;

- Data-aansluitingen;

- Airconditioning;

- Serverruimte;

- Aluminium kozijnen;


Mandeligheid

Dit terrein maakt onderdeel uit van een mandelig terrein. Het aandeel in het mandelig terrein bedraagt 1/35 deel van sectie M, nummer 787. De kosten voor het mandeling terrein bedragen € 65,89 per kwartaal (prijspeil 2016) te vermeerderen met BTW. Hierin zijn servicekosten en POG in meegenomen


Bestemming

Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Marslanden’’ van toepassing. Voor dit pand gelden bijgevoegde regels. Voor gedetailleerde informatie, zie bijlage


Energielabel

Onbekend.


Glasvezel

Exclusieve mogelijkheid om te beschikken over een glasvezel aansluiting. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf slechts € 100,-- in de maand.


Aanvaarding

In overleg.


Huurprijs

€ 750,- per maand vermeerderen met BTW.

Bekijk op Funda

Locatie en ligging